Duurzaamheid van het soorten van hooggelans tegels

Bij het onderhoud van hooggalns tegels zijn bepaalde eisen van toepassing,wij kunnen de hooggalns tegels splitsen in soorten van het het steensoort,keramische tegels kunnen zowel gepolijst als gegelazuurd worden.

Keramicshe tegels die een bepaalde hardheid hebben die bestendig zijn voor het intensief gebruik voor de vloer bij een gegelazuurde vloertegels zijn voorzien van een harde gelazuurlaag,hoogglans tegels van het keramische aard voor het wand kunnen wat zachtere gelazuurlaag hebben.


Keramische vloertegels die gepolijst zijn gebruikt men voor al voor de vloer,meest duurzame vloertegel in hoogglans uitvoering zijn vervaardigd uit keramische materiaal.Bij  hoogglans tegels van  keramisch gepolijste vloertegel kan er minder krassen opkomen en gepolijste laag blijft langer op staan.

Bij een hoogglans gepolijste marmer soorten slijt de toplaag sneller dan het keramische materiaal,bij een marmer als de toplaag afgesleten is kan er met een speciale polijst machine opnieuw de toplaag afgeschurd worden en opnieuw gepolijst worden.

Het volgende Linkjes bevatten meer informatie over Hoogglans Tegels:

Gepolijst tegels

Gepolijst vloertegels

Tegels Hoogglans

 

 

Hoogglans tegels -